هتلی در تاکستان - Modern Architecture

Modern Architecture

مقاله، ساختمان، معمار، طراحی داخلی، معماری کاغذی، پارکینگ، عکس های جالب، محوطه سازی، مجله معماری، خانه های مجلل، modern architecture، هتل شناور، نمای داخلی هتل، پلان هتل، پلان هتل6ستاره، هتـلی از یـــخ، عکس های دکوراسیون، persianweblog، ساختـمان ایـرانی، معماری ایرانی، پرشین بلاگ l، معماری مدرن فارسی ، معماری مدرن ایرانی، وب نوشت معماری مدرن، persian modern architecture، خم های معماری، منحنی معماری، معماران henn، ویلای مدرن، رنگ های متضاد، خانه معاصر، ویلایی دوبلکس، اتاق خواب والدین، حیاط خلوت

هتلی در تاکستان
نویسنده : سیدفضلی - ساعت ٧:٥٦ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٢٦ فروردین ۱۳٩٢


به دلیل موقعیت پروژه در یک خیابان کوچک رو به جنوب و با چشم انداز زیبا به سمت قلعه قرون وسطایی "مونتمور" ، در طراحی سعی شده تا سیستم خوشه ای به کار رود که یادآور ترکیبات زمین های کشاورزی منطقه می باشد که با نام “monte” شناخته شده اند.

معماری نیوز: در سال 2005 یک کارگاه خانوادگی کشاورزی - تجارت از شرکت PROMONTORIO خواسته شد تا طرح خلاقانه ای با ایده ترکیب محصولات روستایی روغن زیتون و مکانی برای فراغت طراحی نماید. سایت مورد نظر در مجاورت روستای whitewashed در Alentejo نزدیک به روستانی باستانی  Evora واقع شده است.

به دلیل موقعیت پروژه در یک خیابان کوچک رو به جنوب و با چشم انداز زیبا به سمت قلعه قرون وسطایی "مونتمور" ، در طراحی سعی شده تا سیستم خوشه ای به کار رود که یادآور ترکیبات زمین های کشاورزی منطقه می باشد که با نام “monte” شناخته شده اند.

علاوه بر این حوضچه کوچکی طراحی شده است که برای تعدیل هوای محیط به کار می رود، همچنین در کنار اینکه کاربرد تفریحی دارد به عنوان منبع ذخیره آب برای کشاورزی نیز استفاده می شود.



به خاطر رفت و آمدهای مکرر هتل به عنوان ساختمان کلیدی در کل مجموعه مطرح است.

برنامه فیزیکی تعریف شده برای پروژه شامل پذیرش، باشگاه، رستوران، آبگرم و استخر داخلی  می باشد و در قسمت پشتی ساختمان سوئیت های ویژه مهمان واقع شده اند. علاوه بر این در بخشی از ساختمان فضایی وجود دارد که مهمانان با تمام مراحل انجام آن شامل انتخاب انگور، خرد کردن،  ذخیره در بشکه ها ،تصفیه و نهایتا ریختن در بطری آشنا می شوند



با الهام از دیوارهای آهک شسته در گلخانه های Alentejo ، با توجه به گوشه های کج ساختمان، به صورت یک منشور آویزان درک می شود.  به دلیل وجود خطوط توپوگرافی ، سازه بنا از این خطوط تبعیت نموده و با کوچکترین تغییر در ساختمان اعمال می شود. پنجره بزرگ استخر داخلی در طبقه زیرین و به مانند دیواری است که دید به بیرون را کاهش می دهد. در فضای داخلی از چوب بلوط و صفحات چوبی تیره و کلفت استفاده شده است که  احساس گرما، صمیمت و ارامش  می بخشد.

بخش های خدماتی هتل در کنار حوضچه واقع شده اند، فرم شکسته و خطی آنها در کنار هم شبیه ساختمان آمفی تئاتریست که به ساختمان اصلی الحاق شده باشد. برای مقابله با توپوگرافی و کاهش اثر بصری آن و بزرگنمایی چشم انداز حوضچه، واحدهای 2 طبقه مطابق با خطوط طبیعی زمین شکسته و متقاطع طراحی شده اند. با این تنظیمات، امکان طراحی پارکینگ در فضای بین بالکن ها و ورودی وجود دارد. در نقشه ترسیم شده، این واحدها به دور اتاق نشیمن متمرکز شده اندو چشم اندازی رو به دریاچه دارند.

سایه ایجاد شده توسط تیر سازه ای به کار رفته در بنا، حالت محافظ ایجاد می کند و فرصت مناسب برای  آویختن درختان مو بر روی این تیر و ایجاد منظره ای جالب فراهم می کند. علاوه بر طراحی نقشه جامع و هتل، اپارتمان ها ومرکز ویلاها، از شرکت طراحی دعوت شد تا در لندن، لیسبون، زوریخ و برخی مناطق دیگر با قابلیت و ظرفیت های مشابه، طراحی را ادامه دهند.  



























comment نظرات ()