StudioLAB به تازگی نوسازی از محل اقامت انبار واحد خانواده، واقع در ترایبکا، نیویورک.

 

 

tr_290514_01

tr_290514_03

tr_290514_06

tr_290514_07

tr_290514_10

tr_290514_12

tr_290514_13

شرح پروژه

زن و شوهر جوان با سه فرزند کوچک این انبار طبقه کامل در ترایبکا نیاز به روز شده در روده خریداری کرد. آپارتمان های موجود را با فاصله دست و پا، نور طبیعی محدود و دکور منسوخ شده گرفتار شد. این نیز فاقد اتاق خواب کودک ثالث مورد نیاز را به شدت برای خانواده به تازگی گسترش یافته آنها مورد نیاز است.

StudioLAB هدف برای یک طرح باز طرح مایع در فضاهای عمومی بزرگتر در حالی که ایجاد کوچکتر، چهارم تنگ تر در فضاهای خصوصی عقب برای ارضای خواسته های برنامه ریزی خانواده است. اتاق خواب 3 بچه های کوچک را از سطح پایین عقب متصل شده توسط playroom عمومی و حمام یک بچه به اشتراک گذاشته شده را کنده کاری شده بودند. طبقه بالا، اتاق خواب استاد و استاد حمام شناور در بالا اتاق بچه در یک نیم طبقه دیده شده توسط یک راه پله به تازگی ساخته شده است. جدید ذخیره سازی کافی در زیر راه پله به عنوان یک فرمت از مناطق آشپزخانه و ناهار خوری باز ساخته شده است. سفارشی جلو و از کشو شامل آب و غذا کاسه نصب شده بود برای دو سگ خانواده به دور از سایت هنگامی که استفاده نمی کنید پنهان شوند.

تمام سطوح دیوار، موجود و جدید، به پایان روشن و سفید اما گرم محدود بود برای ایجاد یک ادغام بدون درز در سقف و دیوار ساختمان اجازه می دهد پیشرفت فضایی از فضا و با کیفیت مجسمه از midcentury مدرن قطعات مبلمان و آثار هنری و اصلی رنگی، رنگ آمیزی برادر زن، به enchance فضا. سقف قلع موجود در اتاق نشیمن به حداکثر رساندن ارتفاع سقف و یک یادآوری از جزئیات تاریخی از ساخت و ساز های اصلی باقی می ماند باقی مانده بود. یک سیستم AC مرکزی جدید با یک مجرای استوانه ای قرار گرفته در حال اجرا در امتداد دیوار اتاق نشیمن اضافه شد. قطعه زمین پیش امده دفتر کوچک در کنار آسانسور ساخته شده بود جمع دور به TBE از سایت.

طراحی: StudioLAB